Eng

Es

It

Sp

Otvoren gornjomilanovački studio regionalne televizije „Telemark“

Otvoren gornjomilanovački studio regionalne televizije „Telemark“

Moderno dizajniran i tehnički opremljen studio regionalne televizije „Telemark“ sa sedištem u Čačku, zvanično je od prošle nedelje dobila i Opština Gornji Milanovac, pored opštine Požega i novih studija u Čačku. Do sada gornjomilanovčani su se informisali o programskom sadržaju čačanske televizije Telemark posredstvom kablavskog operatera ove medijske kuće, a od prošle nedelje dodatnim tehničkim prenosom signala, dopisnici iz Gornjeg Milanovca novinarka Vesna Todorović i snimatelj Bojan Nešković pripremaće informacije o dešavanjima i aktuelnostima iz Gornjeg Milanovca direktno iz gornjomilanovačkog studija u Kursulinoj ulici.
Povodom svečanosti zbog dobijanja statusa regionalne televizije i otvaranja novih studija, prvi gost na zvaničnom otvaranju gornjomilanovačkog studija bio je predsednik opštine Milisav Mirković koji je čestitao rukovodstvu i zaposlenima na statusu regionalne televizije, poželevši im puno uspeha u preuzetim poslovima na informisanju tri regiona. Ujedno, zahvalivši se na unapređenju dostupnosti dnevno aktuelnih informacija gornjomilanovačkoj javnosti, a što će zaposleni u ovom studiju uspešno i objektivno obezbediti našem gradu.

Naizmenično, prema određenom rasporedu, uključenja su imali sedam novootvorenih studija, a emitovanje uživo bilo je na centralnoj svečanosti u čačankom hotelu „Beograd“, na kome su prisustvovali predsednici opština, poslovni partneri i saradnici, prijatelji i druge zvanice u organizaciji Telemarka.
Program Regionalne televizije „Telemark“ potencijalno će moći da gleda oko 1.200.000 gledaoca iz tri okruga – Raškog, Moravičkog i Zlatiborskog . Informativne emisije, reportaže, direktna uključenja novinara i sagovornika moći će da se prate u Čačku, Kraljevu, Gornjem Milanovcu, Lučanima, Ivanjici, Požegi, Kosjeriću, Arilju i Sevojnu.
Prema rečima direktora ove televizije, Vladimira Milosavljevića, njen zadatak će biti da informiše, obrazuje, zabavi, ali i da preraste u instituciju sa posebnom ulogom u društvenom, političkom i kulturnom životu tri regiona centralne i zapadne Srbije.

Previous Opštinu Gornji Milanovac posetio Ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja prof. dr Milan Bačević sa saradnicima

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I