Otvoren Sajam računara i novih tehnologija u Gornjem Milanovcu

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković otvorio je danas Sajam računara i novih tehnologija koji će u Gornjem Milanovcu, počev od danas, trajati do 27.novembra.
Ovom prilikom predsednik Mirković je istakao da podržava promovisanje tehnoloških noviteta, obzirom da savremena tehnička dostignuća definitivno predstavljaju uslov brzog savremenog života i to u svim sferama poslovne komunikacije, informisanosti, promovisanju i dostupnosti raznih sadržaja kroz internet prezentacije, kao uslov pri zaposlenju i drugim oblastima. Stoga, primena tehnike neosporno nam olakšava životne, poslovne i druge tehničke potrebe savremenog života, rekao je danas predsednik opštine Milisav Mirković.
Ovom prilikom istaknuvši da je Opština Gornji Milanovac poslednjih godina dosta radila na unapređenju i osavremenjivanju informacione tehnologije u opštinskoj upravi, kao i na obuci zaposlenih za korišćenje računara za više programa, čime je olakšana i na viši nivo podignuta komunikacija kako sa građanstvom, tako i sa republičkim i drugim organima, odnosno uopšte sa celim svetom.
Organizatori ove sajamske i prodajne izložbe bili su predstavnici firme „Uspon“.

Previous Počinje tradicionalni prednovogodišnji bazar domaće radinosti