Eng

Es

It

Sp

Отворен Shop park у Горњем Милановцу

Отворен Shop park у Горњем Милановцу

Први Shop park у Горњем Милановцу отворен је данас тачно у подне. Овом приликом присутнима су се обратили Дејан Ковачевић председник општине, Дејан Вељовић начелник општинске управе, Андреј Беле представник компаније Бермилтон и Марија Радојевић менаџер Shop park-a.

-Дејан Ковачевић председник општине Горњи Милановац истакао је да је идеја о отварању Shop park настала пре две и по године, али да је од замисли до реализације требало урадити много тога. Ковачевић је нагласио и да је општина Горњи Милановац увек орјентисана према привреди, што је до сада и доказано.

-Није било лако убедити Роберта Чеха да уложи 8 милиона евра у Горњи Милановац али заједничким залагањем и радом дошли смо до овог пројекта и велелепног тржног центра који је недостајао нашем граду да употпуни своју пословну понуду. Додатни бенефит, осим 200 нових радних места је и учешће тржног центра у БДП-а у Горњем Милановцу које је немерљиво. Са друге стране и пословни потез Бермилтона је јако добар а у наредним годинама ће се и доказати да ће се инвестиција исплатити – рекао је данас Ковачевић.

Завршетак изградње овог центра чини део реализације широке лепезе инвестиционих активности Бермилтон групе који треба да допринесе убрзаном развоју Србије и повећању квалитета стандарда грађана. Због тога ће завршетак овог, али и осталих пројеката који су у току, као пројеката које тек треба да реализујемо, представљати меру успешног рада компаније Бермилтон.

-Циљ нам је стварање правих вредности за наше клијенте, уз сталну посвећеност унапређењу квалитета, иновативност и профитабилност пословања. Овај изузетан објекат чија је градња започела 2. Марта ове године, по својим грађевинским карактеристикама и модерном представља један од најсавременијих објеката ове намене у окружењу – нагласио је Беле.

Господин Беле се захвалио председнику општине Горњи Милановац, начелнику општинске управе, пројектантским кућама и извођачима радова што су свако на свој начин пружили подршку и омогућили да се овакав тржни центар отвори у Горњем Милановцу.

Од данас Милановчани ће имати прилику да пазаре у једном од 22 продајна објекта, који су у подне своја врата отворили за купце, док ће асортиман бренда Pepco бити доступан од средине новембра, а робне марке Sinsay од децембра. У оквиру Shop park-a, осим продавница обезбеђен је паркинг од 168 места, дечје игралиште, мењачница и угоститељски објекат. У Shop park у Горњем Милановцу инвестирано је око 8 милиона евра и обезбеђено око 200 радних места.

Previous Епидемиолошка ситуација озбиљна али још увек под контролом

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I