Eng

Es

It

Sp

Отворена изложба „Јован Дучић у дипломатији“

Отворена изложба „Јован Дучић у дипломатији“

Протеклих дана завршени су радови на асфалтирању у још две месне заједнице. Мештани Месне заједнице Прњавор, добили су 500 метара асфалтираног локалног пута Враћевшница–Прњавор. Сва средства, у износу од 2.553.374,70 динара за извођење радова обезбедила је општина Горњи Милановац. Председник МЗ Прњавор Светислав Средојевић истакао је да асфалтирање путева пуно значи за мештане села.

„Колико је ово корисно и добро за наше село потврђује и чињеница да имамо четири купца плаца који желе овде да направе викендице. Уз то, желим да додам да имамо три повратника која обнављају домаћинства. Имамо намеру да и убудуће део по део довршимо и саставимо овај пут, а захвалио бих се локалној самоуправи што нам излазе у сусрет“, рекао је Средојевић.

У Месној заједници Липовац асфалтирана је деоница од 500 метара локалног пута Липовац–Прекићи. Такође је средства за извођење радова обезбедила општина Горњи Милановац. Вредност радова износи 3.948.991,20 динара. Мештани села исказали су велико задовољство јер су коначно, после 40 година, добили асфалтиран пут, који им највише значи због деце, јер су их до сада возили до главног пута, како би отишли у школу.

„Четири основна предуслова за добар живот на селу су добар пут, вода, струја и млади људи који ће да уживају у свему томе. Пут води од главног пута Горњи Милановац-Крагујевац до локалног гробља и од великог је значаја, не само за житеље који живе са ове стране реке, већ и за све остале житеље који имају њиве у овом делу села“, рекао је мештанин села Липовац, Милосав Милутиновић.

Извођач радова је ваљевска фирма „ДИС Нискоградња“.

Previous Први пут пред одборницима Извештај о раду председника и Општинског већа

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I