Партнери из америчке војске из Сектора за ванредне ситуације државе Охајо донирали део опреме Добровољном ватрогасном друштву у Прањанима

Партнери из америчке војске из Сектора за ванредне ситуације државе Охајо донирали су део опреме Добровољном ватрогасном друштву у Прањанима. Корнел Стив Брејтфелдер из Интернационалне гарде Охајо рекао је да Национална гарда америчке државе Охајо има државно партнерство са Србијом.

Добили смо задатак да обезбедимо донације за потребе противпожарне заштите за Министарство унутрашњих послова  Србије. Ја сам из Сектора Противпожарне заштите из Синсинатија који сарађује са Противпожарном заштитом из Охаја  у прикупљању донација за МУП, овде у Србији. Донирали смо ватрогасну униформу вашем противпожарном друштву у Прањанима и радујемо се даљој сарадњи.

У наставку посете, представници Сектора за ванредне ситуације из Охаја обишли су магацин Добровољног ватрогасног друштва у Прањанима и разговарали  о томе да би у наредном периоду Друштву било потребно још једно теренско возило за гашење шумских пожара.

 КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

Previous Добровољно ватрогасно друштво у Прањанима добило возило