Eng

Es

It

Sp

Почела санација „мини – пич“ терена

Почела санација „мини – пич“ терена

Радове на санацији оштећења на спортском терену за мали фудбал који се налази у оквиру Јавног предузећа „Спортско рекреативни центар“ и Градски базен обишао је данас председник општине Милисав Мирковић.

„Санација овог терена има велики значај из разлога стварања бољих могућности за бављење спортом и рекреацијом у циљу квалитетнијег провођења слободног времена и развоја младих“, рекао је председник Мирковић.

Приликом разговора председника општине са директором Јавног предузећа „Спортско рекреативни центар“ Милетом Богдановићем, истакнуто је да допринос унапређењу бриге о деци и младима кроз унапређење услова за бављење спортом у школама и локалним спортским организацијама је свакако циљ у складу са потребом превенције негативних социјалних појава.

„Желимо да спортску инфраструктуру доведемо на што бољи и виши ниво, како би је користило што више, како деце, тако и рекреативаца, али и оних који се професионално баве спортом“ рекао је председник приликом обиласка терена.

У оквиру пројекта „Да сви помогнемо“, коју је Фондација Ана и Владе Дивац покренула након прошлогодишњих поплава, средства за обнову спортских објеката донирао је Олимпијски комитет Србије. За извођача радова вредних 2.954.395,00 динара ангажована је фирма „ЛО – Занати“ из Лознице.

Радови на санацији „мини – пич“ терена подразумевају обављање грађевинских радова, радове на игралишту, терену и огради игралишта. Изводи се демонтажа постојећих талпи, монтажа нових и дорада постојећих талпи након демонтаже, израда ојачања постојећих стубова као и израда стубова нове ограде, уградња бехатон плоча прилоком реконструкције прилазне стазе, уградња и одржавање природне траве на бусену у оквиру простора за загревање и тренинге, скидање постојеће вештачке траве, која је потопљена и замуљана након мајских поплава, као и набавка и уградња нове вештачке траве.

Претходни „Радови брже да се одвијају“

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I