Eng

Es

It

Sp

Почели радови на деоници пута Полом – Рајац

Почели радови на деоници пута Полом – Рајац

У месној заједници Полом, почели су радови на деоници пута Полом- Рајац, дужине 3700 метара. У питању је деоница пута која је била затворена задњих тридесет година.

„Желимо да омогућимо лагоднији живот и функционисање мештана Месне заједнице Полом. Они су до сада морали да обилазе 10 до 15 километара около, да би дошли на Рајац и да би кренули пут Љига или Београда, па ћемо им самом санацијом и отварањем овог пута, скратити то растојање. Самим тим ћемо омогућити бољу повезаност између општине Горњи Милановац и општине Љиг. Вредност радова ће износити око 700.000,00 динара, са насипањем, ваљањем, ископом канала“, изјавио је Директор Јавног предузећа за изградњу Божидар Вучетић и проценио да ће радови трајати десетак дана.

Вучетић је нагласио добру сарадњу са МЗ Полом, посебно са председником МЗ, али и са свим власницима парцела куда иде ова деоница.

Председник МЗ Полом Перо Петровић, рекао је да је МЗ Полом позната по великом броју младих људи који ту живе и заснивају породицу, па им помоћ локалне самоуправе општине Горњи Милановац и ЈП за изградњу пуно значи, јер им помажу да живе квалитетније.

„Овај пут ће много значити за наше село, пошто су до сада људи обилазили по 20 километара преко Горњих Бањана да би стигли до Рајца. Директор ЈП за изградњу Божидар Вучетић нам је испунио све што нам је обећано, као и локална самоуправа општине Горњи Милановац, а ми, као мештани то ћемо знати да ценимо“, рекао је председник Месне заједнице Полом Перо Петровић. Такође, нагласио је помоћ и учешће самих мештана око радова.

Previous Општина Горњи Милановац – пример добре праксе улагања у пољопривреду

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I