Eng

Es

It

Sp

Почели радови у Ломиној улици

Почели радови у Ломиној улици

Услед великог броја интервенција ЈКП „Горњи Милановац“ у претходном периоду у Ломиној улици, данас су почели неодложни радови на делу канализационе мреже у том делу града.

Према речима в.д. директора Јавног комуналног предузећа „Горњи Милановац“ Ивана Лазића, ово је друга фаза када је реч о овој врсти радова у овој улици. Прва фаза је завршена у децембру месецу и тада је урађено укупно 25 метара: „ ЈКП „Горњи Милановац“ је инвеститор радова на делу канализационе мреже у Ломиној улици. У питању је замена канализационе мреже у дужини од 45 метара. Вредност ових радова је 1.610.000 динара и они се финансирају средствима Јавног комуналног предузећа. “ Према Лазићевим речима, на овој деоници је у претходном периоду било 184 интервенције, што значи да је сваког другог дана екипа Јавног комуналног предузећа излазила на терен како би се обезбедила проходност канализације. Услед тога, како је објаснио в.д. директор, створили су се услови да се замени цела линија на овој локацији.

Радови су почели јутрос у 06.00 часова и уколико временске прилике буду дозвољавале, предвиђено је да све буде завршено до суботе. 04. августа. Данас од 10.00 часова у прекиду је снабдевање водом у овом делу града. Нормализација и поновно укључење воде очекује се касним вечерњим часовима.

Previous Oсми Илиндански сусрети у Каменици

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I