Почело асфалтирање улица у делу насеља изнад ОШ „Свети Сава“

Председник општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић данас је заједно са својим сарадницима обишао радове на асфалтирању Улица господара Јована, господара Јеврема Обреновића и кнегиње Љубице Обреновић.

– Први пут смо урадили улице какве треба да буду и какве људи заслужују овде изнад Основне школе „Свети Сава“, насеља које настало пре 30 година и први пут добија нормално асфалтирану улицу. Претходно су мештани добили и канализацију, тако да са овим завршавамо инфраструктурне радове у овом делу и мени је јако драго што су мештани овде задовољни. Преко 15.000.000 динара кошта нас само изградња ових улица, наравно, плус новац који ћемо одвојити за решавање имовинских проблема. Драго ми је да смо успели са људима да постигнемо договор који годинама није могао да се постигне због њихових међуљудских односа, али смо успели и ја честитам свима на овом изванредном послу. Честитам и грађанима који ће добити коначно нормалне услове за живот у овом делу града  рекао је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Мештани су три деценије чекали на решење овог проблема и овом приликом су изразили велико задовољство што ће коначно улице добити изглед какав заслужују. Извођач радова је „Свин“ д.о.о. Горњи Милановац.

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Previous Седница Скупштине општине Горњи Милановац: Усвојен први овогодишњи ребаланс буџета