Eng

Es

It

Sp

Почиње асфалтирање локалних и некатегорисаних путева

Почиње асфалтирање локалних и некатегорисаних путева

Током августа месеца почиње асфалтирање локалних и некатегорисаних путева у четрнаест Месних заједница

Јавно предузеће за путеве општине Горњи Милановац успешно је спровело јавну набавку за радове на поправци – асфалтирању тринаест километара локалних и некатегорисаних путева у четрнаест месних заједница на територији општине Горњи Милановац.

„Уни-промет“ из Чачка је најповољнији понуђач за асфалтирање некатегорисаних путева у свих четрнаест месних заједница и то: МЗ Прањани – Браловићи, МЗ Липовац, МЗ Брусница, МЗ Сврачковци, МЗ Савинац – Шарани, МЗ Луњевица, МЗ Прањани – Видаковићи, МЗ Прањани – Живановићи, МЗ Савинац – Дренова, МЗ Дружетићи, МЗ Прањани – Аврамовићи, МЗ Таково – Синошевићи, МЗ Леушићи, МЗ Прањани – варошица.

За изградњу и поправку мостова у Гојној Гори и Богданици, засеок Кнежевићи, најповољнији понуђач је фирма „Свин“ из Горњег Милановца , а у Лочевцима најповољнији понуђач је предузеће „Татовић“ из Чачка.

Почетак радова на изградњи и поправци мостова као и поправци – асфалтирању локалних и некатегорисаних путева, укупне вредности преко 40 милиона динара, планиран је за десет дана.

Иначе, у наредном периоду биће асфалтирано преко тридесет километара локалних и некатегорисаних путева у тридесет и три месне заједнице на територији општине Горњи Милановац.

Претходни Осмех малишана од непроценљиве вредности

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I