Eng

Es

It

Sp

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ БЕЗ ОБАВЕЗЕ ОБНОВЕ РЕГИСТРАЦИЈЕ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТВА У 2017. И 2018. ГОДИНИ

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ БЕЗ ОБАВЕЗЕ ОБНОВЕ РЕГИСТРАЦИЈЕ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТВА У 2017. И 2018. ГОДИНИ

Овим путем обавештавамо све пољопривредне произвођаче са територије Општине Горњи Милановац да је Министарство пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије одлучило дапољопривредни произвођачи у 2017. и 2018. години немају обавезу да изврше обнову регистрације својих пољопривредних газдинстава, а у циљу смањења непотребне бирократиje.

Уколико није дошло до промене података Регистрованог пољопривредног газдинства уписаног у Регистар, пољопривредници немају обавезу обнове регистрације и подношења прописаних образаца. У супртном, дужни су да измењене податке доставе Експозитури Филијале Управе за трезор Чачак у Горњем Милановцу и то у року од 30 дана од дана настанка промене.

Пољопривредници који нису уписани у Регистар пољопривредних газдинстава уколико желе то могу учинити током целе године у Експозитури Филијале Управе за трезор Чачак у Горњем Милановцу. Један од услова за остваривање права на подстицаје у пољопривреди и руралном развојукако на републичком тако и на локалном нивоу јесте да корисник подстицаја мора имати активно регистровано пољопривредно газдинство.

Додатне информације можете добити у Канцеларији за пољопривреду Општинске управе Општине Горњи Милановац, улица Таковска број 2, канцеларија број 4 и 5, путем телефона број: 032/515-00-71 или путем мејла: milka.nedeljkovic@gornjimilanovac.rs.

Previous Добровољно давање крви

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I