Eng

Es

It

Sp

Посета конфекцији „Public line“

Посета конфекцији „Public line“

Председник општине Дејан Ковачевић посетио је успешну конфекцију у Горњем Милановцу чија производња је оријентисана према извозу.

„Данас смо у посети конфекцији „Public line“ у Горњем Милановцу која послује већ четири године. Запошљава око 40 радника, што је веома значајно јер након распада модне конфекције „Рудник“, послове и раднике преузеле су мање конфекције. Ово је можда и највећа конфекција у нашој општини, у току је потрага за новим просторијама у које ће преселити погон. Они могу да рачунају на помоћ локалне самоуправе јер нам је циљ отварање нових радних места. Потражње за производима има, али недостатак простора утиче и на обим производње. Локална самоуправа кроз свој Акциони план запошљавања може да помогне привредним друштвима. Имамо пример сарадње општине, државних органа и компаније Папир принт где смо успели да обезбедимо значајно запошљавање нових радника“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић.

„Производни програм конфекције „Public line“ јесу мушке кошуље, женске блузе, сукње и трикотажни програм. Фирма постоји скоро четири године и производњу смо започели сопственим средствима. У плану су нам нове инвестиције у производњу и изградња новог погона од око 500 м2, јер садашње просторије изнајмљујемо. Највећи смо кооперанти чачанске фирме „Велтекс“. Цео свој производни програм извозимо у државе Западне Европе“, истакао је власник конфекције Ђорђе Недељковић.

Previous Потписани нови уговори за субвенције у пољопривреди

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I