Eng

Es

It

Sp

Посета МЗ Прањани

Посета МЗ Прањани

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић посетио је МЗ Прањани. Ова посета је наставак активности председника усмерених на обилазак месних заједница на територији општине Горњи Милановац. Поред председника општине, присутна је била и заменица председика општине Јадранка Достанић, док је домаћин састанка био председник Месне заједнице Прањани и члан Општинског већа Радовин Веселиновић. План руководства општине је да Прањани постану административни центар овог краја.

 

„Циљ посете је сагледавање чињеница како би ову канцеларију у Дому у Прањанима опремили да постане административни центар за овај део општине, у том потезу од Гојне Горе па до Теочина. Сматрам да 90% послова може да се заврши овде, да мештани не морају по све да долазе до града већ да, посредством вас, овде у канцеларији обаве административне послове из послова матичне службе или управе генерално. Основаћемо једну функционалну канцеларију која ће олакшати свакодневни живот мештана. Око 1500 домаћинстава гравитира ка овом месту па би тако послове везане за различите изводе, документа за конкурсе из пољопривреде и слично овде могли да заврше. Модернизоваћемо канцеларију и опремити новим намештајем и рачунарима како би услуга била на нивоу који грађани и заслужују“, изјавио је председник општине на састанку са члановима Савета МЗ Прањани.

Председник општине и његови сарадници наставиће да обилазе месне заједнице и канцеларије на територији општине, јер је циљ формирање управе која је одговорна, ефикасна и доступна свим грађанима општине Горњи Милановац, било где да живе на њеној територији.

Previous Отворен мост у Јабланици

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I