Eng

Es

It

Sp

Посета представника Министарства одбране и Генералштаба Војске Србије

Посета представника Министарства одбране и Генералштаба Војске Србије

У кабинету председника општине Горњи Милановац Дејана Ковачевића одржан је састанак са представницима Министарства одбране Републике Србије и Генералштаба Војске Србије. Састанку су присуствовали представница Управе за инфраструктуру Министарства одбране Маја Крга, представници Генералштаба потпуковник Миодраг Костић и потпуковник Милош Перуничић и из Гарнизона у Горњем Милановцу, командант Гарнизона, потпуковник Недељко Планојевић и потпуковник Манојле Мићовић.

Тема састанка била је озакоњење објеката у зони забране градње око војног комплекса „Луњевица“. Представници Генералштаба истакли су да постоје правилници Министарства одбране којима је уређено питање зона око војних комплекса. Договорено је да се општина Горњи Милановац, по овом питању, обрати Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Министарству за државну управу и локалну самоуправу, како би сви актери заједно и у координацији са Министарством одбране пронашли решење по овом питању.

Након завршетка састанка, две делегације обишле су објекат војног комплекса „Луњевица“ и на лицу места се уверили каква је ситуација у вези са питањима о којима су разговарали на састанку.

Previous Посета МЗ Прањани

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I