Poseta predstavnika MInistarstva odbrane

Povodom primopredaje dužnosti načelnika Uprave regionalnog centra Ministarstva odbrane u Valjevu, a kome pripada i centar Ministarstva odbrane u Gornjem Milanovcu, danas je zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović upriličio prijem za pukovnika Dragana Kovačevića dosadašnjeg načelnika ovog centra i novopostavljenog načelnika pukovnika Dragana Stojčić koji će ubuduće rukovoditi Upravom ovog regionalnog centra.
U cilju primopredaje i upoznavanja stanja na terenu, gosti su obišli dvadeset i sedam opština i pet gradova zapadne Srbije obuhvaćene ovim regionalnim centrom sa sedištem u Valjevu. Inače, ukupno ima pet regionalnih centara Ministarstva odbrane u Srbiji. Prema rečima pukovnika Kovačevića koji se povlači sa funkcije zbog odlaska u penziju, Gornji Milanovac je ostavljen za sam kraj obilaska zbog tradicionalno najbolje saradnje i odnosa prema Vojsci Srbije, iskoristivši priliku da se zbog decenijske dugogodišnje uspešne saradnje lično zahvali predstavnicima vlasti u Gornjem Milanovcu, posebno predsedniku opštine Milisavu Mirkoviću.
Takođe, dobru obostranu dugogodišnju saradnju istakao je i zamenik predsednika opštine Milovanović, ujedno zahvalivši se pukovniku Kovačeviću na svim dosadašnjim sprovedenim zajedničkim aktivnostima u službi naroda, a čestitke na postavljenju sa željom za uspehom u radu i dobroj budućoj saradnji zamenik predsednika je poželeo u svoje, i u ime predsednika opštine Milisava Mirkovića, novopostavljenom načelniku pukovniku Stojčiću .
Prilikom razgovora zamenik predsednika opštine upoznao je novopostavljenog načelnika sa radom Opštinske uprave, privrednim i društvenim okolnostima u Gornjem Milanovcu, kao i sa dobrom saradnjom sa Centrom Ministarstva odbrane koji funkcioniše u zgradi Opštine, pod rukovodstvom načelnik Dušana Matovića koji je prilikom razgovora takođe potvrđivao pozitivne ocene i utiske sagovornika.
Na samom kraju susreta u završnoj reči pukovnik Dragan Stojčić je rekao da stekao inpresivan utisak prilikom posete Gornjem Milanovcu i da su se na prvi pogled potvrdile priče o pozitivnim iskustvima njegovog predhodnika, ostaje nam samo da se ta međusobna saradnja u opštem interesu nastavi, pa čak i unapredi na viši nivo.

Previous Održana jednaesta redovna sednica Skupštine opštine Gornji Milanovac