Eng

Es

It

Sp

После Црнуће, радови у МЗ Ручићи и Врнчани

После Црнуће, радови у МЗ Ручићи и Врнчани

После Горње Црнуће у току су радови на деоници пута веома битне саобраћајнице која спаја месне заједнице Врнчани и Ручићи. У сарадњи са ЈП „Србија шуме“, које је обезбедило материјал из свог мајдана али и председницима месних заједница ЈП за изградњу обавља насипање деонице од 1200 метара и планирано је да ови радови буду завршени у понедељак. У МЗ Ручићи завршена су два путна правца.

„Први путни правац је према гробљу у дужини од 1700 метара, урађен је ископ канала, зацевљење и насипање“, каже Божидар Вучетић, директор ЈП за изградњу. Други путни правац води према засеоку Јовановићи на регионални пут ка Бољковцима у дужини од 500 метара. „Ова деоница била је непроходна скоро 30 година, а мештани су до сада морали да пролазе кроз засеок Јелек, што им излаз на пут ка Бољковцима чинило удаљенијим за 5 километара“, наглашава Вучетић.

Урађено је крчење, копање канала, насипање као и зацевљење.

Јелесије Томић, предедник МЗ Ручићи каже је јако задовољан због свега што је у овом селу урађено у последње време.

Зоран Ковачевић, председник МЗ Врнчани очекује да ће завршетак започетих радова бити према плану, у наредних седам дана и да ће тада и мештани овог села решити вишегодишње проблеме када је у питању путна инфаструктура.

Previous Урађена деоница пута који повезује Горњу и Доњу Црнућу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I