Eng

Es

It

Sp

Постављен камен темељац за изградњу тржног центра Shop Park у Горњем Милановцу

Постављен камен темељац за изградњу тржног центра Shop Park у Горњем Милановцу

Председник општине Дејан Ковачевић и представници компаније „Bermilton Properties“ положили су данас камен темељац за изградњу тржног центра Shop Park у Горњем Милановцу. Том приликом, председник Ковачевић изразио је велико задовољство што је компанија „Bermilton Properties“ препознала општину Горњи Милановац као перспективну општину, са стабилном и здравом економијом.

„Велико ми је задовољство што су наши преговори завршени са полагањем овог камена темељца. Добићемо велелепан објекат од седам хиљада квадрата, а вредност инвестиције износи осам милиона евра. У Горњи Милановац доћи ће двадесет пет светских брендова, а оно што мене највише радује јесте и око двеста нових радних места за наше суграђане. Очекујемо да изградња буде завршена до 1. септембра ове године, тако да ће од тада сви наши суграђани, сви посетиоци Горњег Милановца, моћи ће да уживају у куповини у Shop Parku . Фирми „Bermilton Properties“ желим да ово не буде први објекат у нашем граду, већ да наставе да улажу код нас – казао је председник Ковачевић.

Александар Пашић, ПР фирме „Bermilton Properties“ истакао је да су здрава економија и јака индустрија били пресудни чиниоци који су превагнули да тржни центар Shop Park буде грађен баш у нашој општини.

„ Урадили смо анализе у којим градовима би требало да градимо објекте и оно што нам је запало за око је то да Горњи Милановац има најздравију економију, да је број запослених у индустрији, и који ствара производе, процентуално највећи у Србији, управо, у Горњем Милановцу. Велики број наших закупаца је прво хтело да провери град пре него што су потписали уговоре. Обилазили су градове и размишљали су да ли да дођу у Г. Милановац, али оног момента када смо их довели у центар града, када су прошетали градом и дошли до локације само су рекли „дајте нам уговор да потпишемо“. Што значи да једна врста комуналног реда и организације овог града је била заиста jedna од пресудних ствари да страни закупци, којих ће овде бити преко 20, потпишу уговоре“, нагласио је Пашић.

Он је такође истакао да је већ преко сто младих из Горњег Милановца послало своје пријаве за посао, а исте ће бити прослеђене закупцима. На крају је закључио да оно што издваја Shop Park у Горњем Милановцу, од других објеката те врсте је и долазак компаније „Pepco“, која ће свој први продајни објекат отворити баш у милановачком Shop Parku, као и Waikiki и DeFacto бренд, који су присутни у градовима у околини, али ће овде купцима понудити исти асортиман са повољнијим ценама, чиме ће привући купце из осталих градова.

 

Previous Буџет за пољопривреду увећан за пет милиона динара

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I