Eng

Es

It

Sp

Потписан меморандум о сарадњи у области пољопривреде

Потписан меморандум о сарадњи у области пољопривреде

У великој сали Општине организовано је предавање за пољопривредне произвођаче са подручја општине Горњи Милановац из области аграрне политике и области пољопривредне производње. Између осталог теме предавања су биле и коришћење средстава из ИПАРД фондова, системска контрола земљишта, проблеми у гајењу и сортимент малине, утицај основних хранива за раст и развој у засадима малине, нодуларни дерматитис.

Том приликом потписан је меморандум о сарадњи између Пољопривредне стручне саветодавне службе и Општине Горњи Милановац. Циљ сарадње је информисање пољопривредних произвођача о актуелним темама из области пољопривреде што ће допринети њиховом усавршавању.

Присутне је поздравио Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић истакавши да ће се оваква предавања одржавати и у наредном периоду, а све у циљу стручног информисања пољопривредника додајући да ће се у периоду који следи приступити оснивању канцеларије за пољопривреду која ће пружати стручну помоћ пољопривредним произвођачима, а све у циљу бољег информисања и коришћења подстицајних средстава и субвенција како Општине тако и надлежних министарстава.

Previous Горњи Милановац после 70 година добија градску славу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I