Predavanja na temu timskog rada i koordinacije u okviru projekta “ Razvoj i upravljanje ljudskim resursima u loklanim samoupravama“, a u organizaciji konsultantske firme“ MPS konsalting“

 Predavanje i aktivno učešće zaposlenih gornjomilanovačke Opštinske uprave na temu Timskog rada i koordinacije, a u okviru projekta „Razvoja i upravljanja ljudskim resursima u lokalnim samoupravama“ održano je u velikoj sali opštine Gornji Milanovac.

U zanimljivom predavnju kroz praktične i primenjive primere predavača Marije Stojadinović i Nemanje Jovičića, učesnici su saznali o faktorima uspeha timskog rada, posebno u delu odabira timskih uloga i njihovim karakteristikama. Govorilo se i o ključnim veštinama komunikacije, kao i o tehnikama timskog donošenja odluka.

Obuka i u ovom delu planiranih aktivnosti u projektu koji finansira Vlada Švajcarske preko svoje Agencije za razvoj i saradnju i ovoga puta je sprovedena u profesionalnoj organizaciji konsultanske firme „MPS konsalting“.

O samoj obuci na temu timskog rada Načelnica Opštinske uprave Gorica Petrović rekla je da je svaka obuka iz projekta korisna, tako da će dosta dobrih pozitivnih saveta i instrukcija na ovu temu biti primenjivo u već aktivno pozicioniranom timskom radu, kojim koordinira načelnica, a koji svakodnevno čine saradnici iz različitih odeljenja opštine Gornji Milanovac.

Previous Zasedao Štab za vanredne situacije