Председник Ковачевић обишао радове на постављању новог крова на парохијском дому

На Парохијском дому храма Свете Тројице у Горњем Милановцу у току су радови на постављању новог кровног покривача. Радове је обишао Дејан Ковачевић, председник општине са Миодрагом Анђелићем старешином храма.

-Кров Парохијског дома је био у доста лошем стању и била је неопходна поравка. Изузетно ми је задовољство што сваке године можемо нешто ново да урадимо за нашу цркву у Горњем Милановцу. Црква Свете Тројице, не само да је симбол вере и симбол Горњег Милановца, већ и велико културно добро нашег града. Недавно смо завршили осликавање цркве, сада смо финансијски помогли радове на замени кровног покривача на Парохијском дому. Укупна вредност радова је 3 700 000 динара,  из општинског буџета извојено је  1 150 000 динара. Надам се да ћемо у будућности успети да реализујемо све оно што смо и договорили рекао је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

У плану радова за наредну годину јесте изградња цркве у Велеречи, додао је Ковачевић, а предстоји и изградња конака који су изгорели у пожару у манастиру Враћевшница.

 КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

Previous Компанија „DAK COMERC DOO” донирала возило општини Горњи Милановац