Eng

Es

It

Sp

Председник Ковачевић угостио Мис Србије Андријану Савић

Председник Ковачевић угостио Мис Србије Андријану Савић

Председник општине Дејан Ковачевић уприличио је пријем за младу Горњомилановчанку Андријану Савић, која је понела престижну титулу Мис Србије за 2019. годину. Он је том приликом истакао да је поносан што је наша суграђанка Андријана успела да се попне на трон најлепше девојке у Србији, као и да ће је општина Горњи Милановац подржати за одлазак на манифестацију Мис света, где ће представљати Србију, али и на најбољи могући начин промовисати нашу општину.

Овом приликом је са представницима Miss Yu компаније договорено да се полуфинале избора за Мис Србије ове године одржи у оквиру Сабора виолиниста Србије у Прањанима.

„Разговарали смо да у оквиру Сабора виолиниста Србије направимо полуфинално такмичење, где ће девојке из овог краја имати прилике да се такмиче и да директно буду пласиране у финале за Мис Србије за наредну годину. То повлачи неке бенефите, које сама организација доноси, а ја бих истакао један од њих, а то је бесплатно школовање, које организација преузима на себе. Ми ћемо се трудити заједно са Андријаном да вршимо промоцију свих лепота општине Горњи Милановац и да на тај начин повежемо њену титулу Мис Србије са општином из које она потиче, са једне стране, а са друге стране да са тим вршимо и туристичку промоцију општине Горњи Милановац, тако да ће сарадња бити обострана“, истакао је председник Ковачевић.

Симболично, председник општине поклонио је Андријани књигу „Обреновићи у музејским и другим збиркама Србије и Европе“ , поручивши јој да буде поносна што потиче из краја који је ризница стварања модерне Србије, као и да ће је тај крај подржавати и пратити њене даље успехе.

Иначе, Андријану до краја године чека напоран рад, који се огледа кроз хуманитарне активности, учешће у заштити екологије, али и наставак школовања, за које је добила стипендију као актуелна Мис Србије. Такмичење за Мис света биће одржано у Тајланду, у децембру ове године.

Previous Преко милион динара Фонду за заштиту животне средине. Цена вртића остаје непромењена

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I