Eng

Es

It

Sp

Председник општине Дејан Ковачевић обишао радове на отвореном базену на Руднику

Председник општине Дејан Ковачевић обишао радове на отвореном базену на Руднику

У току је завршна фаза радова на изградњи отворених базена на Руднику. Радове је данас обишао председник општине, Дејан Ковачевић, како би се утврдило да ли се поштује планирана динамика и да ли ће пројекат бити готов за предстојећу купалишну сезону.

Шеф градилишта ме је обавестио да су тренутни радови у планираној динамици и да ће све бити готово до краја јуна, како бисмо почетком јула могли да предамо базен на коришћење грађанима. Свесни смо да нас је Корона омела у извођењу радова, да се зимски период продужио, па стога грађевинска сезона није отпочела на време. Велика је разлика у односу на претходни пут када сам обишао градилиште и планирам да у наредних месец дана долазим чешће како бих осигурао да се све уради у року и договореном квалитету – рекао је председник Ковачевић.

Председник је овом приликом додао да ће бити расписана Јавна набавка за изградњу прилазних путева са обе стране базена, а у плану је и проширење постојећег пута. У пројекту се такође налази и паркинг који ће бити на располагању посетиоцима. Поред овога, остаје још и опремање свлачионица и кафића како би објекат од првог јула био предат на употребу Спортско-рекреативном центру.

Previous Реконтрукција степеништа код основне школе ,,Свети Сава“ у завршној фази

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I