Eng

Es

It

Sp

Председник Општине Дејан Ковачевић уручио директору ЈКП Горњи Милановац кључеве новог возила

Председник Општине Дејан Ковачевић уручио директору ЈКП Горњи Милановац кључеве новог возила

Општинска управа Општине Горњи Милановац континуирано улаже у унапређење рада јавних предузећа. Данас је председник Општине Дејан Ковачевић посетио Јавно комунално предузеће и том приликом уручио директору Ивану Лазићу кључеве новог возила,чиме ће се запосленима олакшати рад, али и побољшати квалитет услуга које ово предузеће пружа грађанима.

Милановчани данас могу да виде висок степен опремљености овог предузећа, али и велику одговорност када су у питању делатности које обавља. Захвалио бих се запосленима који улажу труд и несебично се дају да поспеше рад предузећа.Сведоци смо да је у раним пролећним данима почело прање улица, редовно се врши одвожење смећа, што свакако доприноси не само лепшој слици општине, већ и смањену загађења на нашој територији и раду на очувању животне средине. Општина је у протеклом периоду покренула нове пројекте, које ће спроводити са Јавним комуналним предузећем и у сарадњи са италијанским партнером Contarina и Привредном Комором Србије, а тичу се производње компоста од прикупљеног биоразградивог отпада. Кроз тај пројекат ће доста и да се врати и да се унапреде услуге према грађанству. Надамо се да ћемо и у том подухвату бити пионири у Србији – рекао је Ковачевић.

Ковачевић је најавио да се у наредних месец дана очекује састанак са представницима Contarina и Привредне коморе Србије, како би се наставило са реализацијом пројекта који је јако значајан али и веома скуп.

Директор Јавног комуналног предузећа Иван Лазић каже да у возном парку већ поседују три возила слична новом које су данас добили, али да су стара од 15 до 17 година.

Након репарације два камиона ауто-смећара и куповине чистилице, уз помоћ Општинске управе и председника Ковачевића, субвенцијом општине смо добили лако теретно возило за потребе водовода и канализације Јавног комуналног предузећа, чија је цена три милиона динара. Ново возило ће нам значити јер има шест седећих места и товарни простор за муљне и пумпе за извлачење воде из просторија, алат и друга потребна средства за рад-рекао је Лазић.

Previous Полагањем венаца обележена 23. годишњица од почетка НАТО агресије

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I