Predsednik opštine sa saradnicima upriličio prijem za generalnu direktorku Kompanije „Zvezda-Helios“ a.d. Gornji Milanovac Stanicu Levajac

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković upriličio je sa svojim saradnicima prijem za generalnu direktorku Kompanije „Zvezda-Helios“ a.d. Gornji Milanovac Stanicu Levajac. Tom prilikom razgovarano je o daljem unapređenju, inače veoma dobre saradnje, ove uspešne milanovačke Kompanije sa Opštinom Gornji Milanovac i to kroz organizovanje više međusobnih poseta na kojima bi se razmatrali problemi i jedne i druge strane i iznalazila rešenja za njihovo zajedničko prevazilaženje. Inače, gospođa Levajac upoznala je Predsednika Mirkovića o pozitivnim rezultatima rada za prošlu godinu i uvećanju prometa za 10%, ali i o planovima za ovu godinu za koje je istakla da su sačinjeni sa rezervom tako da je realno očekivati i njihovo prebacivanje do kraja godine.
Industrija boja i lakova „Zvezda-Helios“ a.d. osnovana je 1953. godine prateći u svom razvoju najnovija tehnološka dostignuća u proizvodnji boja i lakova za potrebe široke potrošnje, metalne i drvne industrije Ove godine obeležava 60 godina svoga postojanja, a s obzirom da je 2003. godine postala članica „Helios grupacije“ koja okuplja više od 30 kompanija u 14 država istovremeno obeležava i 10 godina poslovanja u okviru ove grupacije. Ova Kompanija danas upošljava 172 radnika.

Previous Prijem KUD Šumadija u kabinetu predsednika opštine Gornji Milanovac