Eng

Es

It

Sp

Председник разговарао са грађанима

Председник разговарао са грађанима

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић данас је у оквиру акције „Дан отворених врата“, разговарао са суграђанима о проблемима са којима се они суочавају и проналажењу начина за што брже и ефикасније решавање тих проблема.

Kовачевић је рекао да се овакав начин комуникације са грађанима показао као најбољи како би локална самоуправа могла да им помогне: „Увидели смо да је овакав начин комуникације са нашим суграђанима најбољи како бисмо сазнали да ли ми у суштини радимо добро, шта је то што највише мучи наше суграђане и да ли нешто у нашем раду, поготову када су у питању инфраструктура и запошљавање, да ли нешто по том питању можемо да урадимо.“ Председник је додао да је посебно задовољан чињеницом да грађани на разговору отворено причају о својим проблемима: „Разговарамо отворено о свему као и о томе шта би требало радити у нашој Општини. Пракса коју смо увели да и општински буџет буде на ревизији грађана, да они дају своје сугестије како би требао буџет да изгледа јесте и доказ да слушамо глас народа, да смо ми овде због народа и да све радимо како би целој заједници било боље, како би поправили услове за живот и како бисмо у будућности могли да планирамо шта је то од инфраструктурних пројеката који највише требају како граду, тако и свим селима.“

Прилику да председнику и његовим сарадницима изнесу своје проблеме данас је имало прилику око педесет Милановчана. Како су махом изјавили, ово је јединствена прилика да разговарају са председником и директорима јавних предузећа на једном месту. Највећи број грађана је ту, како су нам рекли, због инфраструктурних проблема са којима се суочавају, затим због тражења посла, а има и оних са неким личним проблемима.

Влајковић Бранислав из Драгоља дошао је да изнесе проблем везан за асфалтирање једне деонице пута: „Дошао сам за пут, да асфалтирамо деоницу Широковац-Дудиновац. За асфалтирање укупно имамо 1200 метара. Прошле године су излазили на терен и размеравали, а председник је обећао да ће нам ове године то асфалтирати. Имамо доста младих, лепо нам је место и боримо се да нам деца остану на селу.“

Поред председника општине, пријему су присуствовали и заменица председника општине Јадранка Достанић, начелник Општинске управе Дејан Вељовић, в.д. директор Јавног комуналног предузећа Иван Лазић и директор Јавног предузећа за изградњу Божидар Вучетић.

Previous Оснаживање младих пољопривредника

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I