Eng

Es

It

Sp

Додељена признања најбољим ученицима општине

Додељена признања најбољим ученицима општине

У сали Дома културе одржана је традиционална свечаност доделе признања најбољим ученицима у школској 2016/2017. години. Председник општине Дејан Ковачевић уручио је признања ђацима генерације, добитницима дипломе „Вук Караџић“ и ученицима који су освојили једно од прва три места на републичким такмичењима.

Свечаном пријему, поред добитника признања и председника општине, присуствовали су и помоћник председника општине Александар Видојевић, заменик председника Скупштине општине Зоран Радовановић, секретар Скупштине општине Тијана Радивојевић, чланови Општинског већа, директори јавних предузећа и установа, наставници, професори, директори школа и породице добитника признања.

„Драги ученици, поштовани родитељи, цењени наставници и професори, уважени гости, велико ми је задовољство да вас поздравим у име општине Горњи Милановац. Поносни смо на вас и ваше успехе. Ви сте наша будућност, светла будућност. Аристотел је својевремено рекао да су корени учења горки али су плодови слатки. Уживајте у својим успесима, заслужили сте то. Наставите да будете вредни и одговорни, наставите да се образујете и усавршавате, јер је суштина знања да ако га поседујете, примените га. Велике заслуге за ваше успехе имају и ваши родитељи, наставници и професори, који су успели да ваша интересовања и способности усмере ка правим вредностима тако да и њима упућујем честитке. Будите упорни и истрајни и ваши снови ће се остварити. Ви сте наш понос!, истакао је у свом говору председник општине Дејан Ковачевић.

Признања је освојио 71 ученик. Од којих су њих десет својим радом и залагањем први међу једнакима у својој генерацији. Ђаци генерације у школској 2016/2017. години су: Петар Боровњак, Марко Игрутиновић, Марија Умељић, Тамара Радовановић, Ана Обреновић, Марија Весковић, Јован Дмитровић, Елвис Поломи, Марина Гавриловић и Душан Ивановић.

Previous Упозорење на појаву пожара

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I