Eng

Es

It

Sp

Председник уручио дресове младим фудбалерима

Председник уручио дресове младим фудбалерима

Председник општине Горњи Милановац посетио је Месну заједницу Гојна Гора. У оквиру посете обишао је Месну заједницу, школу и члановима новог фудбалског клуба „Гојногорац“ уручио дресове, који су поклон општине Горњи Милановац. Домаћини су му били председница Месне заједница Гојна Гора Оливера Савић и директор Основне школе „Иво Андрић“ из Прањана Зоран Пантовић.

„Желим свима вама да честитам, да честитам јер сте препознали спорт као једну од могућности да деца остану да живе на селу и да се правилно развијају. Велики сам поборник да деца буду у природи и да се баве спортом јер сам се и сам као млађи бавио спортом. То је много боље него да проводе време поред рачунара, телевизора и мобилних телефона. Те нове технологије ће им свакако требати али све у своје време, не мора срећно детињство да се ускраћује због нових технологија. Ово што ви представљате јесте будућност и оно што свакако треба помоћи. Општина Горњи Милановац је својим скромним гестом и поклоном показала добру вољу да помогне и то ћемо наставити у будућности. Разговарали смо и о игралишту поред Дома, па ћемо пронаћи начин да и њега средимо. Важно је да постоје млади који желе да остану на селу и то је богатство Србије, а не само Горњег Милановца“, рекао је председник општине.

„Као председник Месне заједнице Гојна Гора желим, у име становника овог места, да се захвалим председнику општине Дејану Ковачевићу за овај леп гест према нашем пионирском фудбалском клубу „Гојногорац“. Наиме, општина је донирала дресове за овај наш клуб и помоћи нам око игралишта. Желим да се захвалим и тренеру који је после 30 година организовао нешто овако у Гојној Гори. А нашим драгим фудбалерима желим пуно успеха, победа и пехара“, истакла је председница Месне заједнице Оливера Савић.

Према речима тренера овог новог и младог тима основни циљ је жеља да се млади баве спортом и да село оживи.

„У спорту се некада победи, некада изгуби, пораз треба достојанствено поднети и честитати противнику а победе скромно прославити. Желим вам пуно успеха јер сте ви најмлађи фудбалски клуб у општини. Оливера Савић и ја као одборници смо ту да саслушамо проблеме суграђана из ових крајева и да покушамо да их решимо“, истакао је Зоран Пантовић.

Previous Радови на Анексу ПУ „Сунце“ приводе се крају

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I