Predstavnici opstine Gornji Milanovac na dvodnevnom projektnom seminaru u Vrnjackoj Banji

Tokom realizacije projekta „Razvoja i upravljanja ljudskim resursima u lokalnim samoupravama“ nedavno je u Vrnjačkoj Banji održan dvodnevni projektni seminar na temu nacrta novog Zakona o opštem upravnom postupku, a u organizaciji konsultantske firme „MSP konsalting“.

U projektnoj radionici su učestvovali pored predstavnika opštinske uprave Gornji Milanovac i ostali učesnici na projektu iz opštinskih uprava opština Kraljevo, Bajna Bašta, Čajetina, Arilje, Kosjerića, Lučana, gradske uprave Čačak, kao i domaćini seminara zaposleni u opštini Vrnjačka Banja.

Svojim angažovanjem u projektnoj radionici, učesnici projekta imali su priliku da se upoznaju sa nacrtom novog Zakona o opštem upravnom postupku, kao i da aktivno učestvuju u raspravi, a kao rezultat učešća predstavnika opštinskih uprava formulisani su zaključci koji će biti predati radnoj grupi u izradi ovog zakona. Takođe, ovi zaključci će biti izloženi na javnoj raspravi koja će biti održana na pravnom fakultetu univerziteta u Nišu.

Predavanje na temu nacrta novog Zakona o opštem upravnom postupku u Vrnjačkoj Banji održao je dr Dejan Vučetić, docent pravnog fakuleta u Nišu.

Previous Maturanska parada 2013. odrzana u Gornjem MIlanovcu