Prijem članova Atletskog kluba „Takovo“ kod Predsednika opštine

Predsednik opštine Milisav Mirković sa saradnicima upriličio je danas, 15. januara 2013. godine, u svom Kabinetu prijem predstavnika Atletskog kluba „Takovo“. Prijem je upriličen povodom uspeha ovog kluba ostvarenih na noćnim novogodišnjim trkama.
Ovaj Atletski klub je na noćnim novogodišnjim trkama u Latkovićima osvojio jedanaest medalja i tri pehara. Dok su vršnjaci ovih mladih atletičara uz pesmu dočekali Novu godinu, oni su u trci na 1500 metara koja je počela pred ponoć 31. decembra , a završila se par minuta posle ponoći 1. januara i u štafetnoj trci iste noći na dostojan način reprezentovali Opštinu Gornji Milanovac osvojivši čak četrnaest nagrada.
Predsednik opštine čestitao je prisutnim predstavnicima Atletskog kluba „Takovo“ na postignutim rezultatima i poželeo uspeh u narednim takmičenjima. Na prijemu Predsednik je uručio i manje prigodne poklone predstavnicima koji su bili prisutni, a klubu obećao podršku Opštine Gornji Milanovac u ovoj godini radi unapređenja ove vrste sporta. Takođe, najavljena je i saradnja u cilju ponovnog pokretanja sportskog krosa „Takovski ustanak“ i stvaranju boljih uslova za razvoj atletike u Gornjem Milanovcu.
Jedan od predstavnika kluba, Milovan Borovnjak, zahvalio se Predsedniku Opštine na dosadašnjoj podršci u radu ovog kluba i tim povodom mu uručio Zahvalnicu za dostojno zastupanje kluba i nesebičan doprinos u popularizaciji i razvoju atletskog sporta u Gornjem Milanovcu u 2012. godini.

Previous Tradicionalni sastanak sa načelnicima odeljenja i šefovima službi Opštinske uprave