Tradicionalni sastanak sa načelnicima odeljenja i šefovima službi Opštinske uprave

Danas, 10. januara 2013. godine, u Maloj sali Opštine Gornji Milanovac, Predsednik opštine Milisav Mirković, a shodno Statutom utvrđenim ovlašćenjima da usmerava i usklađuje rad Opštinske uprave, održao je zajedno sa zamenikom predsednika opštine Miroslavom Milovanovićem i načelnicom Opštinske uprave Goricom Petrović tradicionalni sastanak sa načelnicima odeljenja i šefovima službi Opštinske uprave Opštine Gornji Milanovac, a povodom sumiranja rezultata postignutih u toku 2012. godine i očekivanja i planova za 2013. godinu.
Predsednik opštine Milisav Mirković na početku ovog zajedničkog sastanka ocenio je da je kvalitet rada Opštinske uprave u toku protekle godine podignut na viši nivo i izrazio očekivanje da se nastavi sa trendom unapređenja kvaliteta usluga koje Opštinska uprava pruža građanima gornjomilanovačke opštine, ali i ostalima koji koriste njene usluge sa napomenom da stranke moraju uvek biti na prvom mestu, a rad opštinskih organa zakonit, efikasan, timski i profesionalan.
U daljem toku sastanka Predsednik je po odeljenjima i službama sumirao rezultate rada u prethodnoj i izrazio svoja očekivanja i planove za ovu godinu, a načelnici odeljenja i službi bili su u prilici da Predsedniku opštine i načelnici Opštinske uprave upute svoje predloge u cilju daljeg unapređenja kvaliteta rada.

Previous Agrarni budžet za 2013-tu godinu