PRIJEM MILANOVAČKIH ODBOJKAŠICA KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE

Predsednik opštine Milisav Mirković upriličio je danas, 19. juna 2012. godine u svom Kabinetu prijem predstavnika Ženskog odbojkaškog kluba „Takovo Zvezda-Helios“. Prijem je upriličen povodom ulaska ovog kluba u viši rang takmičenja – Prvu ligu Srbije.
Predsednik Mirković čestitao je odbojkašicama i upravi kluba lep, ali i zaslužen uspeh koji su postigli sa željom da se ne samo održe u prvoj ligi već i da uđu u najviši rang takmičenja – Super ligu Srbije – društvo najboljih ženskih odbojkaških klubova u Srbiji. Na prijemu je predsednik uručio i prigodne poklone prisutnim predstavnicima ovog kluba.
Predstavnici uprave kluba konstatovali su da Opština Gornji Milanovac dosta izdvaja za sport i to kako kroz izgradnju sportskih objekata tako i putem izdvajanja finansijskih sredstava kojima se pruža podrška radu sportskih klubova. Milanovačka opština je ako ne jedina u Srbiji onda bar jedna od retkih koja daje na korišćenje sportske objekte sportskim klubovima bez ikakve naknade tako da je opština dala i te kako značajan doprinos postizanju rezultata ženskog odbojkaškog kluba, istakla je uprava kluba.
Prijemu su prisustvovali, pored predsednika opštine, zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović, predsednik odbojkaškog kluba Vlade Petrović, generalni sekretar Momo Milošević, trener Dean Petrović, Milomir Janković i odbojkašice Teodora Trifunović i Dragica Pešić.

Previous KARATE-DO SEMINAR U GORNJEM MILANOVCU – ŠESTI PUT

Leave Your Comment