Prijem za KUD „kosovski božur“

U subotu, 30. marta 2013. godine u Svečanoj sali Okružnog načelstva predsednik opštine Gornji Milanovac upriličio je prijem za goste naše opštine iz Kosovske Mitrovice – rukovodstvo i članove Kulturno-umetničkog društva „Kosovski božur“.
Na prijemu Predsednik opštine Milisav Mirković poželeo je gostima dobrodošlicu i ugodan boravak u Gornjem Milanovcu. Saradnja koja se uspostavlja između ovog Kulturno-umetničkog društva i Kulturno-umetničkog društva „Šumadija“, koje je i domaćin, predstavlja polaznu tačku i osnov za uspostavljanje saradnje Kosovske Mitrovice i Gornjeg Milanovca i u drugim oblastima kulture, ali i u oblastima sporta, privrede, turizma i drugih. Izuzetno je značajno što osnove sa takve oblike saradnje uspostavljaju upravo mladi ovih opština.
Predsednik Kulturno-umetničkog društva „Kosovski božur“ i direktor Kulturnog centra „Dragica Žarković“ iz Kosovske Mitrovice Miodrag Radimirović nije krio zadovoljstvo svojim boravkom u Gornjem Milanovcu, naglasivši da se svi članovi ovog Društva već nakon jednog dana svoga boravka osećaju izuzetno prijatno nailazivši na svakom koraku na gostoljubivost njihovih domaćina.
Istoga dana u večernjim satima u Domu kulture u Gornjem Milanovcu održan je zajednički koncert ova dva kulturno-umetnička društva, a dan ranije otvorena je izložba Kulturnog centra „Dragica Žarković“.

Previous Održana četrnaesta sednica Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac