Eng

Es

It

Sp

Промоција Јавног позива за учешће у програму подршке секторима прерађивачке индустрије

Промоција Јавног позива за учешће у програму подршке секторима прерађивачке индустрије

Позивамо Вас у уторак 26. децембра 2017.г. са почетком у 10:00 скупштинска сала Oпштине Горњи Милановац ( ул.Таковска бр.2)

Обавештавамо Вас да је Развојна агенција Србије (РАС) расписала Јавни позив за учешће у програму подршке секторима прерађивачке индустрије. Право учешћа имају мала и средња предузећа која се баве производњом, прерадом или услугама из сектора прерађивачке индустрије и то: индустрија машина и опреме, прехрамбена индустрија, дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике. Корисници програма ће имати прилику за суфинансирање и до 50 % оправданости пројекта, односно до максимално 2.000.000,00 динара бесповратних средстава.

Суфинансираће се пројекти који се односе на уређење пословања у складу са међународним стандардима, унапређење постојећих и развој нових производа, нови дизајн производа и амбалаже, као и набавку и имплементацију специјализованог софтвера.Право на бесповратна средства имаће и пројекти који се односе на израду студије изводљивости кроз употребу ИКТ система, као и студије о процени утицаја нових пословних процеса на животну средину, проширење производних капацитета и наступи на међународним сајмовима.

Јавни позив је отворен док се расположива средства из Програма не утроше.

Више информација о Програму и пратећу документацију можете наћи на сајту Развојне агенције Србије http://ras.gov.rs/kreiraj-zivot/otvoreni-pozivi-konkursi/kreiraj-zivot-javni-poziv-za-ucesce-u-programu-podrske-sektorima-preradivacke-industrije и сајту Регионалне агенције за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа http://www.kv-rda.org/javni-poziv-za-ucesce-u-programu-podrske-sektorima-preradivacke-industrije//p>

АГЕНДА

10:00-10:30 – Представљање Јавног позива за учешће у програму подршке секторима прерађивачке индустрије

10:30-10:45 – Питања и одговори

Previous ОБУКА ЗА ПОЧЕТНИКЕ У ПОСЛОВАЊУ

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I