Радови на асфалтирању улице Младена Жујовића

У улици Младена Жујовића данас су у току радови на асфалтирању. Укупна дужина асфалтиране саобраћајнице износи 580 метара, а у оквиру ових радова асфалтирани су и делови улица Душана Дугалића и Предрага Јевтића Шкепа, што у укупној дужини износи преко 800 метара.

– Завршавамо комплетну реконструкцију улице Младена Жујовића, са свом инсталацијом која постоји испод коловозног застора. Општина Горњи Милановац определила је  31.000.000,00 динара за асфалтирање у два слоја асфалта у улици Младена Жујовића и Душана Дугалића, као и за део у улици Предрага Јевтића Шкепа. Завршавамо пре зиме и овом приликом бих се захвалио извођачима, који су заиста дали све од себе да све три улице изгледају добро и да буду урађене квалитетно. Мислим да ће грађани овог дела наше општине бити задовољни, с обзиром на то да су добили кишну и фекалну канализацију, као и потпуно нов водовод и два слоја асфалта – изјавио је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Извођач радова је „Imperial Residence“  градња из Београда.

Данас смо овде да бисмо завршили радове на асфатирању улице Младена Жујовића, која је саставни део пројекта који је укључивао и улицу Душана Дугалића. Завршавамо пројекат пре зиме, могу рећи да смо имали пуну подршку грађана и верујем да су сви препознали значај и квалитет радова. Захваљујем се на подршци и сарадњи коју смо имали од стране општине Горњи Милановац и председника Дејана Ковачевића – рекао је Владимир Ковачевић, „Imperial Residence“.

Са завршетком радова, грађани ће добити потпуно нову модерну саобраћајницу. У комплетну реконструкцију улице Младена Жујовића уложена су значајна средства, а све у циљу побољшања услова живота грађана.

  КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

Previous Свечано отворено игралиште за децу у Горњем Милановцу