Eng

Es

It

Sp

Реализација пројекта „Чиста Србија“ у току

Реализација пројекта „Чиста Србија“ у току

У току су радови на изградњи фекалне канализације у Улици Рајка Миловановића, једној од девет локација на којима ће се градити канализациона мрежа, а за чију изградњу је средства обезбедило Министарство за заштиту животне средине.  Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, обишао је поменуте радове и овом приликом најавио комплетну реконструкцију улице, која би требало да почне следеће године.

Уз помоћ Министарства за заштиту животне средине и министарке, госпође Ирене Вујовић, постали смо прва општина у Србији која је добила средства за реализацију пројекта „Чиста Србија“ и за изградњу канализационе мреже како на сеоском, тако и на градском подручју. Ова мрежа ће се градити на укупно девет локација, а у те сврхе смо од Министарства добили преко 500 милиона динара. Поред Рајка Миловановића, која је приградска улица, радимо канализацију и на Руднику, у Враћевшници, Прањанима, у Душана Дугалића… Што се тиче Рајка Миловановића, завршавамо пројектну документацију за комплетну реконструкцију улице са пешачком стазом и са тим радовима почињемо на пролеће – рекао је председник Ковачевић.

Извођач радова на изградњи канализационе мреже у општини Горњи Милановац је група понуђача W.D. CONCORD WEST D.O.O.  из  Београда  и  МПП ЈЕДИНСТВО АД из Севојна. Рок за извођење комплетних радова је годину дана.

 КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

Previous Председник Дејан Ковачевић обишао радове на приступној саобраћајници

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I