Eng

Es

It

Sp

Реализација пројекта „Чиста Србија“ у току

Реализација пројекта „Чиста Србија“ у току

У току су радови на изградњи фекалне канализације у Улици Рајка Миловановића, једној од девет локација на којима ће се градити канализациона мрежа, а за чију изградњу је средства обезбедило Министарство за заштиту животне средине.  Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, обишао је поменуте радове и овом приликом најавио комплетну реконструкцију улице, која би требало да почне следеће године.

Уз помоћ Министарства за заштиту животне средине и министарке, госпође Ирене Вујовић, постали смо прва општина у Србији која је добила средства за реализацију пројекта „Чиста Србија“ и за изградњу канализационе мреже како на сеоском, тако и на градском подручју. Ова мрежа ће се градити на укупно девет локација, а у те сврхе смо од Министарства добили преко 500 милиона динара. Поред Рајка Миловановића, која је приградска улица, радимо канализацију и на Руднику, у Враћевшници, Прањанима, у Душана Дугалића… Што се тиче Рајка Миловановића, завршавамо пројектну документацију за комплетну реконструкцију улице са пешачком стазом и са тим радовима почињемо на пролеће – рекао је председник Ковачевић.

Извођач радова на изградњи канализационе мреже у општини Горњи Милановац је група понуђача W.D. CONCORD WEST D.O.O.  из  Београда  и  МПП ЈЕДИНСТВО АД из Севојна. Рок за извођење комплетних радова је годину дана.

 КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

Previous Председник Дејан Ковачевић обишао радове на приступној саобраћајници

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I