Eng

Es

It

Sp

Реконструкција месне канцеларије у Угриновцима

Реконструкција месне канцеларије у Угриновцима

Начелник Општинске управе Александар Јевтовић и председник Месне заједнице Угриновци Радивоје Ђорђевић обишли су радове на реконструкцији месне канцеларије у Угриновцима, који су у току.

„Након месне канцеларије у Прањанима која је реконструисана почетком ове године, Општинска управа финансира реконструкцију и месне канцеларије у Угриновцима. Вредност радова је око 600.000 динара и када се они заврше, грађани овог дела општине моћи ће овде да поднесу све оне захтеве које подносе и на Писарници у згради општине. Очекујем да ће радови бити завршени брзо, након чега следи техничко опремање саме канцеларије. У наредном периоду вршићемо адаптацију још неколико месних канцеларија. Трудићемо се да обезбедимо да запослени у Канцеларији за пољопривреду једном у петнаест дана долазе овде и буду на услузи пољопривредницима“, рекао је начелник Општинске управе Александар Јевтовић.

Месна канцеларија у Угриновцима је значајна јер њој гравитирају мештани Угриноваца, Трудеља, Заграђаи других села на падинама Рудника.

„Поред месне канцеларије, у Угриновцима је урађен и пут у засеоку Јоксимовићи у дужини од 530 метара и он је пуштен у саобраћај и од велике је користи за мештане овог дела општине. Тај део је био у веома лошем стању и захваљујући Општинској управи то је сада реконструисано. Све су то велике ствари за Угриновце и околину и велики помак за нас. Поред ове реконструисане месне канцеларије, овде имамо и пошту, Дом здравља, школу и продавницу“, истакао је председник Месне заједнице Угриновци.

Очекује се да радови на реконструкцији месне канцеларије буду завршени у наредних десет дана.

Previous Изградња канализације у улици Мише Лазића

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I