Eng

Es

It

Sp

Рудничани по лекове не морају више у Милановац

Рудничани по лекове не морају више у Милановац

Компанија „Family farm“ отворила је другу апотеку на територији општине Горњи Милановац и то на Руднику. Овај објекат Апотекарске установе који се налази на Руднику после шест месеци, колико је био затворен, поново је отворио своја врата. Милован Николић, председник Месне заједнице Рудник, рекао је да поновни почетак рада апотеке доста значи мештанима, јер имају уштеду како у времену, тако и у новцу.„ Ово је од великог значаја, посебно што је потребно да се издвоје новчана средства за аутобус или такси како би се отишло до Горњег Милановца. Доста значи за мештане Рудника што имају апотеку у својој непосредној близини. Ово ће посебно значити од јануара месеца, када у апотеци буду могли да се издају лекови на рецепт“, рекао је Николић.

Према речима апотекарке запослене у овој апотеци, Марине Марковић, објекат је добро снабдевен лековима: „Поред лекова, у асортиману имамо и беби опрему. Такође, снабдевени смо свим препаратима за сезону прехладе и грипа.“

Председник Месне заједнице је рекао да ће до Нове године апотека радити у две смене, а након тога, када апотека буде добила дозволу за издавање лекова на рецепт, биће уведено ново радно време које ће накнадно бити објављено.

Previous Асфалтиран путни правац у Смиљанићима у Теочину

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I