Eng

Es

It

Sp

Sajam zapošljavanja u Domu kulture u Gornjem Milanovcu

Sajam zapošljavanja u Domu kulture u Gornjem Milanovcu

Danas, 3. aprila 2012. godine, ispostava filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Čačak u Gornjem Milanovcu organizovala je Sajam zapošljavanja u Domu kulture u Gornjem Milanovcu.
Sajam je otvorio predsednik opštine Gornji Milanovac gospodin Milisav Mirković. U obraćanju prisutnim posetiocima sajma i poslodavcima on je istakao da je sajam dobra prilika da se nezaposleni susretnu sa poslodavcima i dođu do zaposlenja i obezbeđenja svoje egzistencije, naglasivši da lokalna samouprava u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje može i te kako doprineti smanjenju stope nezaposlenosti u Gornjem Milanovcu. U tom pravcu započeti su razgovori sa potencijalnim kupcem Modne konfekcije „Rudnik“ koji bi otvorio oko 1000 novih radnih mesta kao i sa još nekim potencijalnim investitorima u gornjomilanovačku privredu, naglasivši da i postojeća privreda daje značajan doprinos smanjenju nezaposlenosti kroz proširenje postojećih proizvodnih kapaciteta. Predsednik opštine pozvao je nezaposlene da ne gube nadu u zaposlenje i da ne napuštaju svoj grad, a poslodavce da zajedničkim snagama pomognu otvaranje novih radnih mesta.
Na danas održanom sajmu zapošljavanja oko 30 poslodavaca ponudilo je preko 70 radnih mesta. Svim posetiocima sajma pružena je mogućnost da na štandovima poslodavaca dobiju više informacija o uslovima za zaposlenje i ostave svoje radne biografije.

Претходни ODRŽANA 39. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I