Eng

Es

It

Sp

Санација путева оштећених изградњом ауто-пута

Санација путева оштећених изградњом ауто-пута

Данас је почела санација једног од четири путна правца који су оштећени током изградње деонице ауто-пута Љиг – Прељина.

У питању су локални путеви чију санацију су, у јуну ове године, договорили председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић и вршилац дужности директора предузећа „Коридори Србије“ Зоран Бабић.

Радови су почели на деоници пута у Семедражи, где је предвиђено асфалтирање пута у дужини од 550 метара.Након завршетка радова на овом путном правцу, машине ће бити пресељене у Месну заједницу Брђани, а затим и у Врнчане.

Предузеће „Ратко Митровић“ ће изводити уговорене радове, сутра ће се асфалтирати 850 метара локалног путау Месној заједници Брђани и то два правца: од Цркве ка засеоку Савићи – Филиповићи (у дужини од 570 метара) и од Цркве ка засеоку Глишићи (у дужини од 280 метара).

У Месној заједници Врнчани потребно је урадити пројектно-техничку документацију за искључење са државног пута и пут ка центру села и извести радове према пројекту.

Процењена вредност радована санацији локалних путева у Семедражи и Брђанима износи 8.100.000,00 динара, а новац за ове намене издвојиће предузеће „Коридори Србије“.

Такође, паралелно са радовима на путу, у Брђанима се приводе крају и радови на одводном каналу који површинске воде са ауто-пута одводи до реке Дичине.

Previous Санација моста у Драгољу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I