Eng

Es

It

Sp

Санирање оштећене гасне инфраструктуре у мајским поплавама

Санирање оштећене гасне инфраструктуре у мајским поплавама

Представници “Србијегаса” разговарали данас са председником општине о могућностима санирања оштећене гасне инфраструктуру у мајским поплавама.

Председник Општине Горњи Милановац, Милисав Мирковић, одржао је данас састанак са представницима ЈП “Србијагас”, ЈКП “Горњи Милановац” и ЈП за изградњу општине Горњи Милановац, поводом почетка радова на чишћењу и санацији регулисаног тока реке Деспотовице у извођењу ДВП “Западна Морава” Краљево. Наиме, у мајским поплавама корито Деспотовице је делимично променило ток уз значајна оштећења обала, која су за последицу имала и оштећења и већи степен угрожености и других инфраструктурних објеката.

Тако је Комисија ЈП “Србијагас”, овим поводом обишла делове гасне инфраструктуре, дуж корита Деспотовице, а представници милановачких јавних предузећа делове градске водоводно-канализационе и путне објекте на овом потесу, која је огољена или оштећена бујичним током у мајским поплавама.

На заједничком састанку договорено је да се извођачу ДВП “Западна Морава” због хитности радова повере и успутни послови око насипања и застирања цеви гасовода на локацијама преко пута МК “Рудник”, Металац а.д., “Фока”д.о. и “ФАД”-а, како би се у целини обезбедила гасна инфраструктура и након тога без опасности био пуштен гас крајњим корисницима.

Previous Јесењи маскенбал

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I