Eng

Es

It

Sp

Саопштење за јавност

Саопштење за јавност

Општина Горњи Милановац је кроз аграрни буџет у 2016. години обезбедила укупно 26.050.000,00 динара намењених пољопривреди, која су поред директних подстицајних средстава у износу од 20.000.000,00 динара, опредељена и за набавку противградних ракета, накнаду противградним стрелцима, креч за калцификацију земљишта, посету пољопривредном сајму и помоћ удружењима из области пољопривреде.

Како су утрошена сва расположива бесповратна подстицајна средства намењена пољопривреди за 2016. годину која имају за циљ стимулисање и пружање подршке пољопривредним произвођачима са територије наше општине, обавештавамо пољопривредне произвођаче са територије наше општине да ће пријем захтева по овом основу бити привремено обустављен до обезбеђења додатних средстава. Додатна средства за ове намене биће обезбеђена првим наредним ребалансом буџета Општине Горњи Милановац који се може очекивати у другој половини јуна месеца ове године.

По свим захтевима који су до сада поднети, током наредних дана уследиће потписивање уговора о додели подстицајних средстава са председником општине Горњи Милановац Дејаном Ковачевићем.

Previous Председник општине Дејан Ковачевић званично примио дужност од досадашњег председника општине Милисава Мирковића

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I