САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Због радова на изградњи обилазнице око Горњег Милановца на релацији Срчаник – Таково дана 17.07.2023.год од 22 сата биће извршена потпуна обустава саобраћаја на овом делу државог пута.

Измена постојећег режима саобраћаја спроводиће се на државним путевима I и II реда као и на некатегорисаним односно локалним путевима на територији општине Горњи Милановац.

Преусмерење саобраћаја на некатегорисаним путевима водиће се једносмерним обиласцима. Саобраћајни токови који се крећу из смера Такова ка Горњем Милановцу водиће се некатегорисаним путевима КО Таково, Брусница – скретање пре основне школе у Такову, затим кроз Савиће до Јасена.

Саобраћајни токови који се крећу из смера Горњег Милановца ка Такову водиће се државним путем II Б реда број 360, од Срчаника преко Локве и Синошевића до Такова.

                Поменутом деоницом на којој се изводе радови  од Срчаника до Такова, биће омогућен пролазак возилима службе хитне медицинске помоћи, ватрогасних јединица, припаднцима полиције, локалном становништву и привредницима који имају пословне објекте на овој релацији.

Моле се возачи да приликом коришћења наведених алтернативних праваца перилагоде брзину условима пута.

Аутобуске линије који саобраћају делом пута који се реконструише до среде 19.јула користиће  досадашњу руту а од 19 .ог јула кретаће се алтернативним правцима.

 

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

 

Previous Асфалт стигао у МЗ Полом