Eng

Es

It

Sp

Саопштење за јавност председника СО Горњи Милановац

Саопштење за јавност председника СО Горњи Милановац

Поводом изјава челника Општинског одбора Социјалистичке партије Србије Горњи Милановац на недавно одржаној конференцији за новинаре, председник Скупштине општине Горњи Милановац Александар Јевтовић издаје следеће:

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

Руководство Социјалистичке партије Србије у Горњем Милановцу на недавно одржаној конференцији за новинаре изразило је сумњу у регуларност рада Кадровске и Изборне комисије општине Горњи Милановац, а самим тим и регуларност одржавања наредне седнице Скупштине општине. На конференцији за новинаре речено је да су тим поводом поднете жалбе Управном суду.

Овим путем обавештавам јавност општине Горњи Милановац да су све жалбе поднете Управном суду одбијене пресудама Управног суда донетим дана 02.06.2016. године. Овим је отклоњена свака сумња у регуларност рада наведених органа. Пресудама Управног суда потврђено је да су уверења о избору за одборнике са изборне листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ издата на законит начин као и да су се стекли услови да Скупштина општине потврди мандате одборницима који долазе на место оних одборника који су преузели друге функције. На самом крају пресуда се каже да закон није повређен на штету жалиоца.

Друга редовна седница Скупштине општине Горњи Милановац заказана је за петак 10. јун 2016. године на којој ће се новим одборницима у складу са законом потврдити мандати и бити донете друге значајне одлуке за живот грађана општине Горњи Милановац.

 

У Горњем Милановцу,
06.06.2016. године
ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ
Александар Јевтовић с.р.
Previous Одржана друга милановачка „Бициклијада“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I