Sastanak predsednika opstine i gen.direktora kompanije za proizvodnju namestaja Classic Style Furniture

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković sa saradnicima održao je danas sastanak sa generalnim direktorom preduzeća „Classic Style Furniture“ iz Pranjana gospodinom Bronislavom Bialoblockim.
Kako je predsednik opštine istakao, ova firma naravno kao i sve druge gornjomilanovačke od izuzetnog je značaja za Opštinu Gornji Milanovac imajući u vidu da trenutno zapošljava oko 100 radnika sa seoskog područja, ali da ga je posebno obradovalo to što ovo preduzeće planira da u narednoj godini proširi svoju proizvodnju.
Direktor Bialoblocki upoznao je predsednika opštine sa planovima razvoja ove kompanije, istakavši da je u planu da ova firma, inače izvozno orijentisana, u narednoj godini proširi proizvodne kapacitete i izvoz sa trenutnih 5 miliona evra podigne na 10 miliona. To bi naravno podrazumevalo i otvaranje stotinak novih radnih mesta.
Predsednik Mirković je rekao da može da računa na apsolutnu podršku opštine i pomoć u realizaciji planiranih aktivnosti u granicama zakonskih mogućnosti.

Previous Konferencija za štampu Predsednika opštine Gornji Milanovac