Eng

Es

It

Sp

Састанак са представницима Војске Србије

Састанак са представницима Војске Србије

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић састао се, у свом кабинету, са потпуковником Војске Србије Станојем Станојевићем. Ово је први састанак две стране, а у вези са међународном војном вежбом „Сајбер Тесла“ (Tesla Cyber), која ће бити одржана у Горњем Милановцу.

Наиме, међународна војна вежба „Сајбер Тесла“ (Tesla Cyber) одржаће се од 24. до 28. октобра 2016. године, уз учешће припадника Војске Србије и Националне гарде Охајо из Сједињених Америчких Држава. Вежба ће бити одржана у касарни „Војвода Радомир Путник“ у Горњем Милановцу.

У име Војске Србије носилац активности припреме вежбе је Центар за обуку везе, информатике и електронских дејстава (CO VIED), који је смештен у гарнизону Горњи Милановац, у касарни „Војвода Радомир Путник“.

Циљ посете потпуковника Станојевића је координација активности Војске Србије са чиниоцима цивилног окружења у Горњем Милановцу.

У наредном периоду ће се интензивирати комуникација представника општине Горњи Милановац, Војске Србије и Генералштаба Војске Србије, све у циљу да поменута вежба буде организована на високом нивоу.

Previous Осма седница Општинског већа

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I