Sastanak sa predstavnikom „Autoprevoza“.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković održao je danas sastanak sa zamenikom direktora „Autoprevoza“ Gornji Milanovac gospodinom Aleksandrom Tanaskovićem.
Tanasković je ukazao predsedniku opštine na probleme sa kojima se susreće ovo preduzeće u obavljanju svoje delatnosti posebno iznevši kao problem oštećenja kolovoza koja su prouzrokovana izvođenjem radova na Koridoru 11, usled čega su troškovi za održavanje vozila u toku ove godine utrostručeni u odnosu na prethodnu. Što se tiče dosadašnje, kako su je ocenile obe strane, uspešne saradnje ovog milanovačkog preduzeća sa Opštinom Gornji Milanovac po pitanju prevoza učenika, prosvetnih radnika i penzionera, razgovarano je i o njenom daljem unapređenju.
Predsednik Opštine Milisav Mirković istakao je da je opstanak „Autoprevoza“ kao jedinog prevoznika koji pokriva celu teritoriju Opštine Gornji Milanovac od izuzetnog značaja za našu Opštinu odnosno njene građane. Prema njegovim rečima, u narednom periodu biće razmotrene i finansijske mogućnosti Opštine Gornji Milanovac da preko ovog prevoznika obezbedi besplatan prevoz na teritoriji Opštine Gornji Milanovac svim stanovnicima starijim od 65 godina.

Previous Projekat „Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou DILS“ privodi se kraju