Eng

Es

It

Sp

Састанак у вези безбедности у школама

Састанак у вези безбедности у школама

У Малој сали општине Горњи Милановац одржан је састанак руководства општине, директора основних и средњих школа, представника Полицијске станице из Горњег Милановца, Центра за социјални рад и Црвеног крста.

Састанку су присуствовали председник општине Дејан Ковачевић, заменица председника Јадранка Достанић и члан Општинског већа задужен за образовање Срђан Милићевић, док је испред Полиције на састанку био присутан помоћник командира полиције задужен за безбедност у школама Радослав Матић.

Председник општине истакао је као веома важно питање – питање безбедности ученика, како у самим школама тако и у простору око школа. Истакао је да је потребно да наставници и професори буду присутни у већој мери испред школа у периодима пре и после почетка смене и за време одмора. У наредном периоду локалана самоуправа ће сагледати све чињенице везане за могућност постављања сигурносних камера на школе и осветљења око школа, тамо где оно не постоји и где за тим постоји потреба. Председник општине је истакао да је похвално што се из године у годину смањује број кривичних дела почињених у школама и да треба наставити деловати пре свега на превенцији.

Ово је други састанак са представницима школа у последњих 15 дана, све са циљем да школска 2016/2017. година започне у најбољем могућем реду.

Previous Посета Пробиштипу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I