Eng

Es

It

Sp

Sazvana je trideset sedma sednica Opštinskog veća

Sazvana je trideset sedma sednica Opštinskog veća

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković sazvao je trideset sedmu sednicu Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac za ponedeljak, 20. februar 2012. godine.
Na ovoj sednici biće razmatrana informacija o preduzetim merama na otklanjanju posledica obilnih snežnih padavina i izuzetno niskih temperatura zbog kojih je na predlog Opštinskog štaba za vanredne situacije Predsednik opštine doneo Odluku o proglašenju vanredne situacije za celu teritoriju opštine Gornji Milanovac počev od 3. februara 2012. godine.
Na dnevnom redu predstojeće sednice biće, između ostalog, i razmatranje Izveštaja o radu Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac, razmatranje nacrta i utvrđivanje predloga Strategije razvoja Raškog i Moravičkog okruga kao i razmatranje Informacije o dosadašnjim aktivnostima na izgradnji auto-puta E 763.
Trideset sedma sednica Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac biće održana u ponedeljak, 20. februara 2012. godine u Velikoj sali opštine Gornji Milanovac sa početkom u 9.00 časova.

Претходни Sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I