Eng

Es

It

Sp

Slovenački Folklorni Ansambl „Triglav“ iz Jesenica u poseti Gornjem Milanovcu

Slovenački Folklorni Ansambl „Triglav“ iz Jesenica u poseti Gornjem Milanovcu

Predsednik opštine Gornji Milanovac, Milisav Mirković je danas, 03.08.2012. godine, svečanim prijemom u Okružnom načelstvu opštine Gornji Milanovac, poželeo dobrodošlicu članovima slovenačkog folklornog ansambla „Triglav“ iz Jesenica.
Predsednik opštine je izrazio zadovoljstvo što kulturna razmena Slovenije i Srbije nastavlja tradiciju na najlepši mogući način, druženjem talentovanih ljudi na manifestaciji koja slavi bogatstvo različitosti kultura i umetnosti naroda Evrope, u zajedničkom nastupu kroz pesmu i igru na Srpskom festivalu svetske muzike 2012. Gostima je poželeo ugodan boravak u našoj opštini i najavio program festivalskih dana u Takovu.
Folklorni ansambl „Triglav“ iz Jesenice nastupiće prvog festivalskog dana u Takovu, u subotu, 04.08.2012. godine, zajedno sa svojim domaćinima KUD „Šumadija“. Među članovima FA „Triglav“ iz Jesenice koji će učestvovati na festivalu ima igrača svih uzrasta, rođenih u rasponu od 1943. do 1993. godine, među kojima i onih koji su u doba stare Jugoslavije svoj vojni rok odlužili upravo u Gornjem Milanovcu.

Претходни Održana treća sednica Opštinskog veća opštine Gornji Milanovcu

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I