Eng

Es

It

Sp

Софија, Олга и Есма ове године певају и плешу у „Риму Европе“

Софија, Олга и Есма ове године певају и плешу у „Риму Европе“

Аудиција за музички фестивал „ Србија у ритму Европе“ одржана је синоћ у Свечаној Сали зграде Окружног начелства у Горњем Милановцу. Општину Горњи Милановац ове године представљаће Софија Ранисављевић, Олга Милошевић и Есма Ајдаровски.

На овогодишњем такмичењу које ће бити организовано у Србобрану наступиће представници из двадесетак општина и градова, а разлика у односу на претходну годину је то што ће се такмичари представити у наступу уживо, уместо кроз спотове како је то био случај 2021.године.

Као и сваке године Горњи Милановац је град који је наш сигуран сарадник, а уједно и град који дефинитивно има много талентоване деце. Досадашња сарадња са локалном самоуправом била је изузетна као и сарадња са кандидатима. Девојчица која је прошле године представљала Горњи Милановац била је заиста маестрална и испод тог нивоа ове године нећемо ићи, можемо изабрати само боље – рекао је Милош Марковић, музички директор Фестивала.

Највеће дечије музичко такмичење „Ритам Европе“, које се емитује на телевизији са националном покривеношћу има традицију дугу већ више од дванаест година и подржано је од стране амбасадора земаља Европе, Израела и Аустралије. „Ритам Европе“ је такмичење које окупља децу и омладину узраста од 14 до 21 године која поред свог града или општине представљају и певају на језику једне од земаља Европе, Израела или Аустралије. Укупан максималан број градова представника – такмичара је 24 у једној земљи. Процес припреме деце за телевизијски пренос траје девет месеци у току којих се деца обучавају са телевизијским тимовима „Ритма Европе“ да у телевизијском преносу представе додељену земљу.

Previous За пољопривреду опредељено рекордних 66 милиона динара

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I